The Honey Room

image-11889
Kuva: Sari Soininen

Törnävänsaaren Tanssipaviljonki on vuosien saatossa nähnyt kaikenlaista rakasta ja rouheaa elämää, eikä tuleva Provinssi tuo poikkeusta, kun paviljongin hämyiseen rauhaan kootaan ravintoa niin sielulle kuin mielellekin. The Honey Roomin pohjimmainen ajatus on ollut antaa tila monimuotoiselle äänelle, kuvalle ja taiteelle, keskittyen musiikin sijaan muuhun esittävään taiteeseen, mediaan ja puheohjelmaan. Ohjelman sisältö on rakennettu vuosittain rohkeasti arvot ja vaikeatkin aiheet edellä.

 

Tänä vuonna The Honey Roomissa voi kuulla kiperiä keskusteluja, tanssia itsensä pökerryksiin, aloittaa päivät lempeällä liikkeellä , rauhoittua dokumenttien äärelle lauantaina kipaista keikkojen välissä tarkistamaan EM-futiksen tilanteen.

The Honey Roomin ohjelman avaa jokaisena päivänä Maija Fitness ja lempeä liike klo 15:15. Maijan ohjaamat harjoitukset tarjoavat sinulle mahdollisuuden hengähtää hetken festarihulinasta ja huoltaa kehoa sekä mieltä viikonlopun aikana. Torstaina Flow Motion valmistaa Ihmisten Juhlaan, perjantain Relaa ja energisoidu vetreyttää telttailun ja juhlinnan järisyttämän kehon ja lauantaina hengähdetään Mind and motion-hetkessä ja annetaan mielen vaeltaa tunturikeroille.

The Honey Roomissa nähdään tänä vuonna dokumentteja moninaisista aiheista Yle Areenan tarjoamana. Tiiviin festaripäivän keskellä voit siis napata ruuan ja juoman Food Gardenista ja suunnata The Honey Roomiin syventymään dokumenttien maailmaan.

Yhtenä Provinssin hyväntekeväisyyskohteista toimii Ensi- ja turvakotien liitto, ja ETKL tuo The Honey Roomiin paneelikeskustelun parisuhteista – ihanista suhteista, toksisista suhteista, suostumuksesta ja siitä miten olla väkivallaton. Mitkä ovat red flageja, mitkä green flageja?

Jäbät & Tunteet Conversation Club on yhteisövetoinen keskustelukonsepti, joka tarjoaa mahdollisuuden kokea festarihuuma täydellä tunteella. Kohtaa itsesi, tunteesi ja ilmaise ne keskustelemalla sekä vapauttamalla koko tunnekirjosi potentiaali ennen festareiden h-hetkeä. Tunnetaan yhdessä – Tervetuloa prosessiin!

”A safer, trashier, queer celebration of pop music with the purpose of bringing more low brow fun into yall’s lives!” eli roskaviihteen, matalakulttuurisen, homohassuttelun ja popmusiikin suuren juhlan ruumiillistuma. HOMODISCO tarjoaa paitsi erittäin tanssittavaa musiikkia, myös ”DJ” HIILARIHINTIN, joka tunnetaan myös drag-artisti Rätt Queenina.

Heviyleisö ikääntyy. Totta vai tuubaa? Paneelikeskustelussa pohditaan kepeällä mutta tietävällä otteella hevimetallin ja raskaan rokin nykytilaa maassamme. Heviyleisön keski-ikä nousee ja genre janoaa nuorta verta joukkoonsa. Miltä tulevaisuus näyttää? Paneelia orkesteroi taidejohtamisen professori ja hevitutkija Toni-Matti Karjalainen Taideyliopiston Sibelius-Akatemiasta, panelisteina Katja Vauhkonen (K.Vauhkosen musiikit ja meiningit), Marko Annala (Mokoma) sekä Katariina Sorsa (Ikinä).

Ihana Ina Mikkola tekee paluun Provinssiin uusilla tarinoilla! Ina Mikkola on toimittaja, ohjaaja ja kirjailja, joka haluaa työllään rikkoa tabuja ja hälventää häpeää. Hän on käsitellyt töissään paljon mm. seksuaalisuutta. Hänet tunnetaan esimerkiksi Kultaisella Venlalla palkitusta dokumenttisarjastaan Ina <3 porno, bestseller-tietokirjasta Runkkarin käsikirja ja huippusuositusta podcastista Runkkarin ystäväkirja. Viime vuonna Mikkola toi Provinssiin uuden teoksensa: seksitarinoita sisällään pitävän live-ohjelman Runkkarin päiväkirjaklubi, joka sai niin ikään suuren suosion. Runkkarin päiväkirjaklubi tekee paluun tänä vuonna The Honey Roomissa uusien tarinoiden kera.

Me tiedämme, että osa festivaalikansasta halkeaa, kun pitäisi tehdä päätös, pysyäkö Törnävänsaaren juhlahumussa vai suunnatako kisakatsomoon. Helpotimme päätöksentekoa: lauantai-illan täyttää EM-futis, sillä pitäähän Provinssissa olla mahdollisuus seurata puolivälieriä isolta näytöltä! Futiselämykseen kuuluvat virvokkeet ja naposteltavat löytyvät kätevästi heti The Honey Roomin ulkopuolelta Food Gardenista.

ESTEETTÖMYYS

The Honey Roomiin on esteetön pääsy loivaa ja leveää liuskaa pitkin. 2 cm kynnys liuskalta sisätilaan. Istumatilaa on tarjolla. Tilan lattia on puinen ja tasainen. Tilassa on äänentoistovälineet ja ohjelmasta riippuen vilkkuvia valoja.

flowers
flowers