11.09.2020

PROVINSSI ETSII HARJOITTELIJOITA KEVÄÄLLE 2021

Haemme jälleen motivoituneita, rohkeita ja joustavia supertyyppejä tiimiimme ensi kevään festivaalituotannon ja viestinnän harjoitteluihin - lue lisää alempaa!

Harjoittelu Provinssissa tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden osallistua eturivin festivaalituotantoon näköalapaikalta. Harjoittelijana olet osa ydinorganisaatiotamme ja pääset mukaan festivaalin toteutukseen laajasti ja monipuolisesti aina suunnittelusta kehitystoimenpiteisiin parhaan työporukan tukemana. Jokaisen harjoittelijan toimenkuvan painotuksia pyritään räätälöimään harjoittelijan erityisosaamista, vahvuuksia ja omia kehittymistavoitteita seuraten. 

 

Odotamme harjoittelijoilta:

- Soveltuvaa koulutustaustaa (esim. kulttuurituotanto, matkailuala, liiketalous, viestintä…) 

- Reipasta, positiivista ja ryhmätyökykyistä persoonaa

- Can-do -asennetta ja paineensietokykyä

- Rakkautta tapahtumia, musiikkia ja kaikkea elämyksellistä kohtaan

- Sujuva englannin kielen kirjallinen ja suullinen osaaminen lasketaan hakijan eduksi (voi joissain tehtävissä olla myös edellytys valinnalle)

 

Harjoittelut ovat 5 kuukauden mittaisia, alkaen maaliskuusta heinäkuun loppuun. Ajankohtaa ja harjoittelun kestoa on mahdollista muokata harjoittelijan opintojen rakenteen mukaan. Harjoittelu toteutuu osittain etänä ja osittain lähityöskentelynä Seinäjoella. Harjoittelujakso on palkaton, mutta harjoittelijoille maksetaan kertaluontoinen korvaus festivaalin ajalta. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si 31.10.2020 mennessä osoitteeseen staff@provinssi.fi.

Täytämme harjoittelupaikkoja jo hakuaikana, joten nopeus on valttia! Mainitsethan hakemuksessasi mihin tehtävään (alla tarkemmat tehtäväkuvaukset) ensisijaisesti toivoisit harjoittelusi keskittyvän. Voit hakea useampaan tehtävään.

 

VIESTINTÄ JA HALLINTO (1 paikka, kesto 5 kk) 

Viestinnän ja hallinnon harjoittelija osallistuu monipuolisesti Provinssin tuotantoon sekä festivaalin hallinnollisiin ja viestinnällisiin tehtäviin työskennellen festivaalin johdon tukena. Monipuolinen tehtävä voi pitää sisällään esimerkiksi asiakasviestintää, B-2-B -myyntiä ja -viestintää, kumppanituotantojen koordinointia, organisaation sisäistä viestintää, taloushallinnon tehtäviä, nettisivujen päivitystä, markkinointia ja sosiaalisen median sisällöntuotantoa. Tehtävä edellyttää harjoittelijalta hyvää suullista ja kirjallista kielitaitoa (suomi ja englanti), organisointikykyä sekä yleisimpien toimisto-ohjelmistojen ja -työkalujen tuntemusta. 

 

HENKILÖSTÖHALLINTO (1 paikka, kesto 5kk) 

Henkilöstöhallinnon harjoittelija työskentelee yhdessä Provinssin henkilöstökoordinaattorin kanssa osallistuen monipuolisesti festivaalin henkilöstön ja vapaaehtoisorganisaation hallintaan, kuten vapaaehtoisten rekrytointiin, sisäiseen sekä ulkoiseen viestintään, tiedonhallintaan, kehittämistyöhön ja aikataulutukseen. Henkilöstöhallinnon tehtävässä harjoittelija pääsee käyttämään ja kehittämään muun muassa kielitaitoaan, organisointikykyään, sosiaalisia taitojaan sekä esihenkilönä toimimista. 

 

TUOTANNON HARJOITTELUT (3 paikkaa, kesto 5kk) 

Tuotantoharjoittelijat ovat keskeisiä tekijöitä Provinssin tuotantotiimissä. Harjoittelijat osallistuvat monipuolisesti festivaalin tuotannon eri osa-alueisiin ja vaiheisiin aina suunnittelusta ja ideoinnista festivaalin aikaisiin avainrooleihin asti. Tehtävät jakautuvat useille tuotannon osa-alueille erilaisin painotuksin:

Alue- ja palvelutuotanto

Alue- ja palvelutuotannon harjoittelija työskentelee yhdessä Provinssin tuotantopäällikön kanssa osallistuen laajasti festivaalialueen, sekä tapahtuman ydinpalveluiden suunnitteluun ja toteutukseen. Harjoittelijan tehtävät liittyvät monipuolisesti erilaisiin tuotannollisiin tehtäviin, kuten esimerkiksi alihankintojen kilpailuttamiseen ja hankintaan, tarvehankintaan, sidosryhmäviestintään, logistiikan koordinointiin, varaston hallintaan sekä tapahtuman ympäristö- ja lupa-asioihin. 

Sideshow- ja taidetuotanto

Taiteen tuotantoharjoittelija pääsee ideoimaan ja toteuttamaan yhdessä festivaalin taidetuottajan kanssa sitä, miltä Provinssissa näyttää ja minkälainen alueohjelma yleisöä viihdyttää. Monipuoliset ja luovat työtehtävät voivat pitää sisällään esimerkiksi suunnittelutyötä, sisällöntuotantoa, materiaalihankintaa, aikataulutusta ja työnjohtamista. 

Artistituotanto

Artistituotannon harjoittelija osallistuu mitä moninaisimpiin tehtäviin artistituotannon kentällä. Harjoittelijan monipuolisiin tehtäviin voi kuulua esimerkiksi kotimaisten artistien ennakkotuotannoista vastaamista, artistimajoituksen organisointia, ulkomaisten artistien ennakkotuotantoihin osallistumista, takahuonealueiden palvelujen järjestämistä, kilpailuttamista, materiaalihankintaa sekä viestintää. 


Lisää tietoa Provinssissa työskentelystä löytyy osoitteesta www.provinssi.fi/crew 

24.06.2020

YHDYSVALTALAINEN METALLISUURUUS DEFTONES PROVINSSIIN 2021

Seinäjoen Törnävänsaarella 1.-3.7.2021 järjestettävä Provinssi jatkaa esiintyjäkiinnityksiä ensi vuodelle yhdysvaltalaisen metallisuuruuden Deftonesin myötä. 

Modernin metallin ykkösnimiin lukeutuva Deftones muistetaan erityisesti nu-metallin uudelleen määrittelevistä klassikkoalbumeistaan “White Pony” ja “Around the Fur”. Raskaita riffejä melankolisiin uuden aallon soundeihin naittava kalifornialaisyhtye työstää parhaillaan uutta pitkäsoittoaan, jonka on määrä ilmestyä syyskuussa. Myös genren mestariteokseksi ylistetty “White Pony” julkaistaan uudelleen kuluvan vuoden aikana albumin 20-vuotisjuhlan kunniaksi. Deftones esiintyy Provinssin lisäksi samana viikonloppuna myös Tuska-festivaaleilla.

Neuvottelut lukuisten muiden artistien kanssa ovat parhaillaan käynnissä ja lisää festivaalijulkistuksia on luvassa tulevan syksyn aikana. 

 

23.06.2020

SUNRISE AVENUE SOITTAA URANSA VIIMEISEN FESTARIKEIKAN PROVINSSISSA ENSI KESÄNÄ

Loppuunmyydyille areenoille Euroopassa ja Suomessa esiintyvän Sunrise Avenuen vuodelle 2021 siirtynyt massiivinen jäähyväiskiertue “Thank You For Everything” rantautuu Provinssin päälavalle ensi kesänä. Provinssi on menestysyhtyeen viimeinen festarikeikka kotimaassa ja on siis kahden Helsingin Olympiastadionilla järjestettävän konsertin ohella viimeinen mahdollisuus nähdä Sunrise Avenue Suomessa.

Maamme yksi kansainvälisesti menestyneimmistä yhtyeistä tunnetaan lukuisista stadionrockhiteistään kuten “Hollywood Hills”, “I Don´t Dance”, “Forever Yours” ja “Fairytale Gone Bad”. Viisi pitkäsoittoa julkaissut ja moninkertaisesti kulta- ja platinaa yhteensä lähes kolmen miljoonan kappaleen albumimyynnillä ansainnut Sunrise Avenue on myös palkittu useasti arvostetulla Emma-palkinnolla kansainvälisten tunnustusten lisäksi. 

 

22.06.2020

KORN ON VAHVISTANUT ESIINTYMISENSÄ KESÄN 2021 PROVINSSISSA

Yksi ensi vuoden Provinssi-festivaalin ohjelmiston kärkinimistä on vahvistunut: 25 vuotta tinkimättömällä linjallaan operoinut raskaan musiikin suurnimi Korn (US) saapuu kesällä 2021 Seinäjoelle.

Karismaattisen solistinsa Jonathan Davisin johdolla loppuunmyydyille areenoille ympäri maailmaa esiintyvä Korn kaataa vaihtoehtomusiikin rajoja metallin ja rockin vimmaisella yhdistelmällä. Kaksinkertainen Grammy-voittaja julkaisi hiljattain uransa 13. pitkäsoittonsa “The Nothing”, jota on ylistetty laajalti yhtyeen parhaimpana teoksena vuosiin. Sukupolvensa äänitorvena pidetty kokoonpano on jättänyt lähtemättömän vaikutuksen miljooniin kuulijoihinsa genrensä klassikoksi nousseella nimikkoalbumillaan sekä sitä seuranneilla merkkiteoksilla kuten “Follow the Leader” ja “Issues”.

Jo aikaisemmin Provinssi on kertonut, että koronaviruksen vuoksi paluukiertueensa vuodella eteenpäin siirtänyt suomirockin ikoni Hassisen Kone nähdään osana festivaalin ohjelmistoa.

Provinssi-organisaatio käy parhaillaan neuvotteluita lukuisten artistien kanssa, ja festivaalin seuraavista kiinnityksistä kerrotaan lisää lähitulevaisuudessa.

05.06.2020

PROVINSSI ON NYT HIILINEUTRAALI FESTIVAALI

Provinssi on saavuttanut kolme vuotta sitten asetetun tavoitteensa olla hiilineutraali festivaali kesällä 2019.

Festivaalin kokonaishiilijalanjälki vuodelle 2019 oli yhteensä 265,8 tonnia CO₂ ekvivalenttia, mikä on päästöiltään yhtä paljon, kuin esimerkiksi 1,7 miljoonaa henkilöautolla ajettua kilometriä. Yksittäisen Provinssikävijän hiilijalanjälki oli puolestaan 3,64 kg CO₂ e, joka vastaa päästöiltään noin 1,5 kahvipaketin tuotantoa.

Hiilijalanjälkilaskennassa otettiin huomioon festivaaliin kohdistuvat liikennepäästöt henkilömatkustuksen ja logistiikan osalta, energiankulutus, hankinnat sekä jätehuolto. Laskennan ulkopuolelle rajattiin hankalasti selvitettävissä oleva ruokamyynti, festivaalin oma fanituotemyynti sekä asiakkaiden matkustus, johon Provinssin on mahdoton suoraan vaikuttaa. Hiilijalanjälkilaskelman tiivistelmä on luettavissa kokonaisuudessaan täällä: https://bit.ly/3d6IN2j

Provinssin hiilijalanjälki hyvitettiin sijoittamalla päästöjä vastaava summa metsäkatoa hidastavaan kestävämmän energian projektiin Ugandassa. Provinssin valitsema kompensointikohde on Gold Standard -sertifioitu projekti, jossa ruoanlaittoon käytettäviä uusiutumattomalla biomassalla toimivia keittimiä korvataan puhtaammilla ja energiatehokkaammilla keittimillä. Uudet keittimet vähentävät tarvetta hakata metsiä, säilyttävät hiilinieluja ja parantavat luonnon monimuotoisuutta. Uusien ja puhtaampien keittimien käyttö parantaa lisäksi paikallisia sosiaalisia oloja muun muassa luomalla perheille säästöjä polttoainekustannuksissa, kohentamalla ilmanlaatua ja luomalla lisää työpaikkoja. Yksi uusi keitin vähentää arviolta 2,5 t CO2e päästöjä vuoden käytön aikana. Provinssin sijoittamilla varoilla saadaan reilu 100 uutta keitintä. Lue lisää projektista täältä: https://nordicoffset.fi/projektit/gs-ver-puhtaimpien-keittimien-projekti-ugandassa/

Viime kesänä uusitun Ekokompassi ympäristösertifikaatin ja -ohjelman mukaisesti Provinssin ympäristöpolitiikka on päivitetty jälleen seuraavalle kolmelle vuodelle. Provinssi on asettanut politiikassaan seuraaviksi tavoitteikseen kertakäyttömuovista luopumisen festivaalialueella, Camp Provinssissa syntyvän jätteen vähentämisen puoleen nykyisestä sekä logistiikan ja liikenteen päästöjen pienentämisen merkittävästi, samalla viestien kaikesta ympäristöön liittyvästä toiminnasta mahdollisimman läpinäkyvästi. Tavoitteet on määrä saavuttaa kesän 2022 Provinssissa. Löydät lisää tietoa Provinssin ympäristötavoitteista, sekä siitä miten voit omalla toiminnallasi pienentää festivaaliin hiilijalanjälkeä Provinssin nettisivuilta: www.provinssi.fi/ymparisto

Provinssi sitoutuu lupaukseen kestävämmästä tulevaisuudesta ja aikoo jatkaa hiilineutraalina festivaalina. Provinssin päästöt tullaan selvittämään ja kompensoimaan myös tulevina vuosina. 

13.05.2020

PÄIVÄMÄÄRÄT VAHVISTUNEET – PROVINSSI JÄRJESTETÄÄN 1.-3.7.2021

Provinssi järjestetään ensi vuonna jälleen tuttuun tapaan juhannuksen jälkeisenä viikonloppuna torstaista lauantaihin 1.-3.7.2021. 

Kuten aikaisemmin lupasimme, uuden ajankohdan varmistumisen myötä kerromme nyt lisää tämän kesän Provinssiin ostetuista lipuista, niiden käyttämisestä vuoden 2021 tapahtumassa sekä palautusmahdollisuuksista.

 

LIPUT OVAT VOIMASSA VUODEN 2021 PROVINSSISSA

Olemme saaneet aiheesta satoja kyselyitä ja iloisina voimmekin nyt kertoa, että kaikki kesän 2020 Provinssiin ostetut festivaaliliput (3pv, 2pv, 1pv), VIP-paketit (3pv, 2pv, 1pv), Camp Provinssi -majoitukset, hotellipaketit, tonttikylän liput sekä Pappilan parkkiliput ovat sellaisinaan voimassa myös vuoden 2021 festivaaleilla! 

Jos siis olet ostanut jonkin yllämainitun Provinssi 2020 -lipun ja haluat hyödyntää sen vuoden 2021 Provinssissa, sinun ei tarvitse vaihtaa sitä uuteen tai tehdä muitakaan toimenpiteitä. Olet jo nyt valmiina kesän 2021 Ihmisten Juhlaan!

Ainoastaan Marttilan koulumajoituksen liput sekä Camp Konttikylän liput eivät ole voimassa vuoden 2021 festivaaleilla. Nämä liput tulee palauttaa 25.6.2020 mennessä. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa vaivaa!

 

SÄILYTTÄMÄLLÄ LIPPUSI SAAT ETUJA ENSI VUODEN TAPAHTUMASSA 

Jokaiselle Provinssi-festivaalilipun tai VIP-lipun säilyttävälle ystävällemme on luvassa erilaisia yllätyksiä. Vuoden 2020 festivaali- tai VIP-lipulla kesälle 2021 osallistuvat saavat muun muassa erikoisrannekkeen, jolla voi lunastaa Provinssi-viikonlopun aikana rahanarvoisia etuja. Miltä kuulostaisi esimerkiksi Happy Hour jokaisena Provinssi-päivänä festivaalin anniskelualueilla? Kerromme tästä ja muista eduista lisää Provinssin lähestyessä.

Säilyttämällä ostamasi Provinssi-lipun tuet samalla meitä koronakriisin keskellä. 

 

1-2PV LIPUT ON MAHDOLLISTA PÄIVITTÄÄ TAI VAIHTAA

Provinssiin ostetut 1pv- ja 2pv-liput käyvät vuodelle 2021 sellaisenaan tai ne voi halutessaan vaihtaa yhden kerran toiseen saman hintakategorian lippuun 31.3.2021 saakka (edellyttäen, että kyseistä päivää ei ole myyty sitä ennen loppuun). Vaihdosta peritään lipputoimiston normaalit päivitysmaksut. 

Esimerkki: Olet ostanut yhden päivän perjantailipun kesän 2020 festivaaleille ja haluaisit tulla vuoden 2021 Provinssiin lauantaina – voit vaihtaa lippusi yllä kerrotuin edellytyksin lauantaille. 

Voit myös päivittää 1-2pv-lippusi useamman festivaalipäivän lippuun tai VIP-pakettiin maksamalla lipputyyppien välisen erotuksen sekä lipputoimiston päivitysmaksun. 

Lippujen vaihtaminen on mahdollista sen lippukaupan asiakaspalvelussa, josta olet lippusi ostanut. 

 

3PV-LIPUT KESÄLLE 2021 NYT MYYNNISSÄ

Vuoden 2021 Provinssin 3pv-liput ovat myynnissä hintaan 159€. 2021 Provinssiin ei tulla myymään lippuja missään nykyistä hintatasoa edullisemmin.

Mikäli ostat 3pv-liput viimeistään 25.6.2020, saat bonuksena ”vanhan asiakkaan edut” eli saat myös Provinssin erikoisrannekkeen ja muut myöhemmin julkistettavat edut. Liput ovat myynnissä Provinssin lippukaupassa www.provinssi.fi/liput.

 

PROVINSSIN FESTARIKASSI

Provinssi tarjoaa yhdessä yhteistyökumppaniensa kanssa kaikille vuoden 2020 lipun ostaneille kiitokseksi ainutlaatuisia etuja sisältävän Provinssin festarikassin, jonka sisältöön pääset tutustumaan osoitteessa www.provinssi.fi/festarikassi2020 seuraavilla tunnuksilla:

Username: festarikassi 
Password: provinssi2020

 

LIPPUJEN PALAUTTAMINEN

Mikäli et ole varma osallistumisestasi kesän 2021 Provinssiin ja haluat palauttaa lippusi, on se tietenkin myös mahdollista. Voit palauttaa lippusi siihen lippukauppaan, josta olet ostanut lippusi (Lippupiste tai Tiketti). Lippujen palautushakemuksen viimeinen täyttöpäivä on 25.6.2020.

Muistathan, että 2021 Provinssiin ei tulla myymään lippuja missään nykyistä hintatasoa edullisemmin.

Lippujen palautuslomakkeet:

LIPPUPISTE: https://web.lippu.fi/palautus/
TIKETTI: https://www.tiketti.fi/palautalippuja  

Huomioithan, että lippukauppojen asiakaspalveluissa on ruuhkaa, joten palautuksessa kestää useita viikkoja. Mikäli et löydä vastausta kysymykseesi Provinssin verkkosivuilta, pyydämme lähettämään kaikki palautuksiin liittyvät kysymykset suoraan lippukaupoille. 

Lippupalautuksen voi tehdä vain alkuperäinen lipunostaja.

 

Provinssin verkkosivuille on koottu kattava tietopaketti lippukäytännöistä: www.provinssi.fi/lippuinfo

  

OHJELMISTON RAKENTAMINEN KÄYNNISSÄ – UUTISIA LUVASSA MYÖHEMMIN

Provinssin festivaalijohtaja Sami Rumpunen kertoo vuoden 2021 ohjelmistosta seuraavaa:

”Nykyinen tilanne on uusi niin meille ja artisteille kuin kaikille muillekin. Tähän aikaan keväästä - aivan kuten aikaisempina vuosinakin - olemme jo tehneet seuraavalle vuodelle lukuisia merkittäviä pääesiintyjätarjouksia. Tämä oli tilanteemme jo ennen koronaepidemian puhkeamista. 

Festivaalin peruuntumisen myötä rakennamme ensi vuodelle uutta ohjelmakokonaisuutta, joka tulee olemaan yhdistelmä niitä tälle vuodelle bookattuja artisteja, joiden on mahdollista esiintyä Provinssissa vuonna 2021 sekä täysin uusia ensi vuodelle valmiiksi suunnitelmissa olleita nimiä. 

Näkymät ovat tässä vaiheessa erittäin lupaavat enkä epäile yhtään, etteikö Provinssin 2021 ohjelmisto tulisi taistelemaan kaikkien aikojen kattauksen tittelistä. Julkaisemme esiintyjiä ensi vuodelle heti, kun se on mahdollista, mutta emme ikävä kyllä vielä osaa sanoa, tapahtuuko se jo kesällä vai vasta syksyllä niin kuin yleensä”.

23.04.2020

PROVINSSIA EI JÄRJESTETÄ KESÄLLÄ 2020

Kuten eilen kerroimme, Suomen hallitus on linjannut, että yli 500 hengen yleisötilaisuuksien kieltoa on syytä jatkaa ainakin 31.7.2020 saakka.

Tämä tarkoittaa sitä, että Provinssia ei voida tänä vuonna järjestää.

Olemme murtuneita ja pahoillamme jokaisen puolesta, jota Provinssin peruuntuminen koskettaa. Haluamme erityisesti kiittää teitä kaikkia valtavasta määrästä somessa ja sähköpostitse saamistamme tsemppiviesteistä sekä kaikesta kannustuksesta ja tuesta kevään aikana. Yhdessä selviämme tästä ja teemme ensi kesästä entistäkin suuremman Ihmisten juhlan!

Siirrämme nyt katseemme vuoteen 2021. Olemme aloittaneet neuvottelut tälle kesälle kiinnitettyjen esiintyjien kanssa ja tavoitteenamme on tehdä vuoden 2021 ohjelmistosta festivaalin historian paras. 

Julkistamme ensi vuoden Provinssin päivämäärät niin pian kuin mahdollista, ja toiveenamme on päästä samalla kertomaan ensimmäisiä kesän 2021 esiintyjäuutisia. 

Selvitämme parhaillamme, miten voimme toimia vuoden 2020 tapahtumaan ostettujen lippujen osalta parhaalla mahdollisella tavalla. Kerromme kaikista yksityiskohdista, kuten palautuskäytännöistä ja lippujen hyödyntämisestä ensi kesän tapahtumassa samalla, kun julkistamme vuoden 2021 päivämäärät. Lippujen palauttaminen on mahdollista sen jälkeen, kun olemme ilmoittaneet uuden ajankohdan. Pyydämmekin, että ette vielä ottaisi yhteyttä lipunmyyntipaikkoihin.

Jos teillä on asiaan liittyen kysyttävää, voitte lähettää sähköpostia osoitteeseen info@provinssi.fi.

Pysytään terveinä ja huolehditaan toisistamme! 

 

Seinäjoella 23.4.2020

Provinssin festivaalityöryhmä

22.04.2020

Tilannepäivitys 22.4.2020

Suomen hallitus on tänään 22.4.2020 linjannut, että yli 500 hengen yleisötilaisuuksien kieltoa on syytä jatkaa ainakin 31.7.2020 saakka.

Yleisömme, artistiemme, vapaaehtoisten, työntekijöidemme, kumppaniemme ja maapallon jokaisen asukkaan terveydentilan turvaaminen on meille ensisijaisen tärkeää, ja kiitämme viranomaisia heidän tekemästään työstä meidän kaikkien yhteisen tulevaisuuden turvaamiseksi.  

Selvitämme parhaillaan eri vaihtoehtoja Provinssin suhteen ja tiedotamme päätöksistä niin pian kuin mahdollista.

Kiitos, että ymmärrätte tilanteen ja jaksatte kärsivällisesti odottaa seuraavia uutisia.

Jos teillä on asiaan liittyen kysyttävää, voitte lähettää sähköpostia osoitteeseen info@provinssi.fi.

Pysytään terveinä ja huolehditaan toisistamme!

Seinäjoella 22.4.2020, 

Provinssin festivaalityöryhmä

24.03.2020

PROVINSSIN OHJELMA VALMIS – NÄIN KORONAVIRUS VAIKUTTAA FESTIVAALIN JÄRJESTELYIHIN

 

Provinssin musiikkiohjelmisto on viimeisten yli kolmenkymmenen uuden esiintyjän myötä valmis. Festivaalin järjestelyt etenevät niin normaalisti kuin vallitsevissa olosuhteissa mahdollista. Jo 42. kertaa juhlittavan Provinssin lipunmyynti on käynnissä tuttuun tapaan.

30 UUTTA KIINNITYSTÄ VIIMEISTELEVÄT OHJELMISTON

Kotimaisen musiikin kiinnostavimpiin nimiin lukeutuvat rock- ja pop-artistit, vaihtoehtorockin kärkiyhtyeet sekä puhutuimmat artistilupaukset täydentävät Provinssin laajan ja ajankohtaisen ohjelmiston.

Aikaisemmin Disco Ensemblessä, Lapkossa ja Children of Bodomissa uraa luoneiden muusikoiden uusi yhtye Moon Shot soittaa Provinssissa uransa ensimmäisen keikan. Kitaravetoisen musiikin tarjontaa täydentävät suomirockia uudistavat Tiisu ja Litku Klemetti, järisyttävistä keikoistaan tunnettu Ursus Factory, juuri uuden levyn julkaissut Herra Ylppö & EX, violent pop -yhtye Blind Channel sekä rap metal -kokoonpano Lähiöbotox. Kotimaisen indiekentän kärkisarjaan kohonneet The HolyLuukas Oja sekä Lasten Hautausmaa tuovat oman mausteensa ohjelmistoon. Popin ja urbaanin musiikin kattausta monipuolistavat ajankohtaiset kiinnitykset Evelinasta costeeseen, IBEstä Meloon ja Louie Bluesta Nelli Matulaan. Lisäksi ohjelmistoon liittyy suuri joukko muitakin esiintyjiä. Koko artistilista on nähtävissä osoitteessa www.provinssi.fi/ohjelma. 

NÄIN KORONAVIRUS VAIKUTTAA PROVINSSIN JÄRJESTELYIHIN

"Provinssin ohjelma valmistui ennätysajassa ja se on kiistatta yksi festivaalin historian parhaista, ellei jopa paras. Provinssiin kohdistuva kiinnostus on osoittautunut kaikilla mittareilla poikkeukselliseksi, ja olemme edenneet vahvassa myötätuulessa – kunnes maailma muuttui hetkessä,” Provinssin festivaalijohtaja Sami Rumpunen kertoo.

Seuraamme jatkuvasti koronatilanteen kehittymistä ja valmistaudumme kaikkiin mahdollisiin skenaarioihin. Toivomme, että kesäkuun lopussa Törnävänsaarella voidaan juhlia raskaimman vaiheen selättämistä ja ottaa korkojen kera takaisin keväällä menetettyjä yhteisiä hetkiä. Samalla joudumme toki varautumaan myös siihen mahdollisuuteen, ettei tapahtuman järjestäminen olekaan mahdollista." 

Tällä hetkellä Provinssin tuotantotiimiä työllistävät esimerkiksi myöhemmin keväällä julkistettavat alueuudistukset sekä kalustohankinnat ja festivaalialueen visuaalisuuden suunnittelu. Myös uusia majoitusvaihtoehtoja kartoitetaan, jotta aikaisemmat vuodet ylittävään kysyntään voitaisiin vastata. Luonnollisesti myös koronavirus aiheuttaa toimenpiteitä tapahtuman suunnittelussa.

”Provinssiin saapuvan yleisön, työntekijöiden, vapaaehtoisten ja artistien hyvinvointi ovat tänä vuonna meille erityisen panostuksen kohteena. Haluamme osaltamme tehdä kaikkemme, jotta Provinssissa on kesäkuun lopussa turvallista juhlia,” Sami Rumpunen jatkaa.

Yksi tämän vuoden tuotannollisia kehityskohteita on käsienpesupisteiden lisääminen, käsidesin saatavuuden varmistaminen sekä yleisen siisteyden, desinfioinnin ja kierrätyksen kehittäminen.

Mikäli viranomaisten tapahtumia koskeva tapahtumien kieltopäätös jatkuisi aina Provinssiin saakka, noudattaa festivaali luonnollisesti annettuja ohjeistuksia ja määräyksiä. Jos festivaali jouduttaisiin perumaan kokonaan, on ostetuista lipuista mahdollista saada hyvitys voimassa olevien toimitusehtojen mukaisesti. Yksikään Provinssiin kiinnitetty artisti ei ole toistaiseksi ilmoittanut suunnittelevansa esiintymisensä perumista.

”Vaikka juuri nyt maailma on täynnä epävarmuutta tulevaisuudesta, emme aio vaipua epätoivoon vaan haluamme omalta osaltamme jatkaa työskentelyä tapahtuman eteen. Samalla tavalla kuin nyt tiedotamme uusista artistikiinnityksistä ja muista tämän kesän suunnitelmista, sitoudumme myös tiedottamaan aktiivisesti mahdollisista muutoksista tai peruutuksista festivaalin järjestelyjen suhteen. Uskomme avoimuuteen,” toteaa Rumpunen lopuksi.

Provinssin alue- ja taideohjelmasta sekä monipuolisesta ruoka- ja juomatarjonnasta tiedotetaan kevään aikana.  

 

 

 

 

 

 

 

 

12.03.2020

PÄIVITYS CORONA-VIRUKSEEN LIITTYEN

Suomen viranomaiset ovat antaneet ohjeistuksen, jonka mukaan kaikki yli 500 ihmisen (edit: rajaa laskettu 20 henkilöön) yleisötapahtumat kielletään 31.5.2020 saakka COVID-19:n eli koronaviruksen leviämisen estämiseksi.

Annettu määräys ei ulotu Provinssiin asti, joten Provinssin järjestelyt etenevät toistaiseksi normaalisti. Lähdemmekin siitä oletuksesta, että Provinssi toteutuu myös tulevana kesänä suunnitelmien mukaisesti.

Tapahtumiimme osallistuvien asiakkaiden, artistien ja työntekijöiden terveys ja turvallisuus ovat meille ensiarvoisen tärkeitä. Mikäli viranomaisten tapahtumia koskeva kieltopäätös jatkuisi Provinssiin saakka niin luonnollisesti myös me noudatamme ohjeistuksia.

Jos Provinssi jouduttaisiin perumaan, on liput mahdollista palauttaa. Yksikään Provinssiin kiinnitetty artisti ei ole toistaiseksi ilmoittanut suunnittelevansa esiintymisensä perumista.

Mikäli koronavirus aiheuttaa muutoksia Provinssin järjestelyissä, uutisoimme asiasta välittömästi nettisivujemme uutisosiossa sekä sosiaalisen median kanavissamme.

« Edelliset 10