Uutiset

2.7.2016

LOPPUUNMYYTY!


Provinssin lauantain kaikki 31.000 lippua on myyty loppuun. Lippuja ei ole saatavissa myöskään portilta.

Järjestäjät pyytävät yleisöä saapumaan festivaalialueelle ajoissa. Muistakaa, että Mainland Stagen oikella puolella on usein enemmän tilaa kuin vasemmalla.


2.7.2016

PERJANTAIN YLEISÖMÄÄRÄ 22000


Yleisömäärä vain nousee! Perjantaina Provinssiin saapui 22.000 festivaalivierasta.

Lauantain 1pv-lippuja on jäljellä enää erittäin rajoitetusti. Lippukaupan löydät täältä.


2.7.2016

BRING ME THE HORIZON PERUUNTUU


Juuri saamamme tiedon mukaan Bring Me The Horizonin keikka peruuntuu sairaustapauksen vuoksi.

Yhtyeen lausunto: "Due to illness and doctor's advice, we will not be able to perform at Provinssirock Festival on Saturday. Apologies to our fans in Finland, we will be back soon"


30.6.2016

TORSTAINA 18000 KÄVIJÄÄ


Tänään käynnistynyt Provinssi keräsi avauspäivään Seinäjoen Törnävänsaarelle 18000 kävijää. Seuraaville kahdelle festivaalipäivälle on odotettavissa vieläkin suurempia yleisömääriä. Provinssin järjestäjien tämän hetkisen arvion mukaan perjantaina festivaaleille saapuu 20000 kävijää ja lauantaina peräti 30000 vierasta eli festivaalin yhden päivän kaikkien aikojen ennätyslukema.

”Provinssin lipunmyyntitavoite ylittyy noin 20000 kävijällä, ja tämän vuoden festivaali on menestys kaikilla muillakin mittareilla. Monipuolinen esiintyjäkattaus, onnistuneet alueuudistukset ja entisestään kehittyneet palvelut tekevät tämän vuoden Provinssista yhden festivaalihistoriamme parhaista”, Provinssin festivaalijohtaja Sami Rumpunen iloitsee.

Provinssin perjantain ja lauantain yhden ja kahden päivän lippuja on edelleen saatavissa portilta ja osoitteesta www.provinssi.fi/liput.


30.6.2016

MUUTOS OHJELMASSA


Hiphop-artisti Action Bronson (USA) on perunut saapumisensa Provinssiin sairaustapauksen vuoksi. Pikahälytyksellä korvaavaksi artistiksi on vahvistunut Ruger Hauer.

Paperi T:n, Pyhimyksen ja Tommishockin muodostaman suomirap-yhtyeen uusin albumi ”Mature” nousi viime keväänä suoraan Suomen virallisen listan ykköseksi.

RUGER HAUER
To 30.6.2016 Woodland Stage klo 21.45-22.45


30.6.2016

CAMP PROVINSSI ON LOPPUUNMYYTY


Provinssin oma leirintäalue Camp Provinssi on koko viikonlopun ajaksi loppuunmyyty. Jo ostetuilla Camp Provinssi -ennakkolipuilla mahtuu tietenkin edelleen telttailemaan, mutta uusia Camp Provinssi -lippuja ei ole enää myynnissä.

Camp Provinssin vierestä löytyvässä SJK Campingissa on vielä runsaasti tilaa ja kaikki halukkaat mahtuvat leiriytymään.

Koulumajoitus on lähes loppuunmyyty, jäljellä enää parikymmentä paikkaa. Provinssi-hostelli ja hotellit ovat myös loppuunmyytyjä.

Seinäjoen alueen muissa majoitusvaihtoehdoissa auttaa: http://epmatkailu.fi/


27.6.2016

LAUANTAI RIKKOO YLEISÖENNÄTYKSEN


Provinssi järjestetään tämän viikon torstaina, perjantaina ja lauantaina. Festivaalin lipunmyynti on jatkunut merkittävästi edellisvuosia vilkkaampana, ja Provinssin yleisötavoite 50000 kävijää ylittyy kirkkaasti.

Festivaalin päätöspäivä lauantai rikkoo varmuudella Provinssin kaikkien aikojen päiväkohtaisen yleisöennätyksen 28000 kävijää. Lauantain VIP-liput on loppuunvarattu, mutta kaikkia muita lipputyyppejä on edelleen saatavissa.

Provinssin pääesiintyjiä ovat kaikkien aikojen suurimman Suomessa toteutettavan festivaalishow’n tarjoava metallijätti Rammstein, ensi viikolla uuden albumin julkaiseva vaihtoehtorock-yhtye Biffy Clyro, Pohjanmaan yksinoikeuskeikan Provinssissa soittava Cheek sekä kesän ainoan Suomen-festivaalikonsertin merkeissä nähtävä Nightwish. Kymmenien muiden esiintyjien joukosta löytyy raskaampaa tarjontaa Five Finger Death Punchista Bring Me The Horizoniin, hiphop-artisteja Action Bronsonista House of Painiin ja Yelawolfiin, Damien Ricen ja Dirty Threen kaltaisia indie-muusikoita sekä ajankohtaiset ruotsalaisnimet Veronica Maggio ja Silvana Imam. Mukana on luonnollisesti koko kotimaan ykköskattaus sekä suuri joukko vaihtoehtosuosikkeja ja nousevia kykyjä.

Merkittävin alueuudistus on Provinssin saarialueen muuttuminen Carnival Islandiksi. Ensimmäistä kertaa festivaalin lähes 40-vuotisessa historiassa saarelle ei rakenneta suurta esiintymislavaa vaan alueelle sijoitetaan suurin osa Provinssin ravintoloista ja alueohjelmasta. Muutoksen myötä Provinssin yleisökapasiteetti nousee edellisvuosista.

Carnival Islandin keskipiste on uusi Carnival Stage, jonka ohjelmassa on luvassa stand up -koomikkoja (mm. Anitta Ahonen, Riku Sottinen, Johanna Tohni), akrobatiataituruutta (Acrobatman), kansainvälisen tason draq queen (Miss Divet), useita eri DJ-ryhmiä (mm. Tavastian Lauantaidisko, Boom Shakalaka), tulta, tanssia ja jopa iskelmämusiikkia.

Provinssi esittelee tänä vuonna uuden lavan nimeltä Woodland Stage, joka sijoittuu festivaalin länsiportin läheisyyteen entisen telttalavan paikalle. Viime vuoden uutuudet maailmanpyörä ja festivaalialuetta halkovan joen ylittävä zipline-vaijeriliuku palaavat tänäkin kesänä Provinssiin. Paljon toivottu benji-hyppytorni pystytetään ensimmäistä kertaa porttien sisäpuolelle.

Provinssin aluevisualistina toimii taiteilija Landys Roimola, joka toteuttaa työryhmänsä kanssa ympäri festivaalialuetta kymmeniä taidekokonaisuuksia, kuten useita metrejä korkean norsuveistoksen, nurmikkokissan, origamilintuja ja jättimäisiä papukaijoja. Illan pimetessä aluetta valaisevat muun muassa satojen metrien mittaiset hehkulamppuköydet sekä erilaiset valo- ja tuli-installaatiot.


27.6.2016

Provinssin mobiiliappi on julkaistu!


Provinssin mobiiliappi on nyt julkaistu, voit ladata appin puhelimeesi Appstoresta tai Google Kaupasta.

Mukana aikataulut, artistiesittelyt, festari-infoa sekä paljon muuta! Lataa sovellus ja virittäydy festarifiilikseen:

AppStore

GooglePlay

 


23.6.2016

Provinssi 2016 aluekartta


Provinssin vuoden 2016 aluekartta on julkistettu. Avaa kartta ohesta:

kartta3

 


23.6.2016

LAUANTAIN LIPUT LOPPUMASSA


Tärkeä lippupäivitys!

Provinssin lauantai myydään 100% varmuudella loppuun. Kaikkia lipputyyppejä on vielä toistaiseksi saatavilla, ainoastaan lauantain VIP-liput on loppuunvarattu. Jos Provinssi-lauantain sisältävät liput (3pv, 2pv, 1pv) kiinnostavat niin suosittelemme toimimaan ripeästi.

Provinssin lippukaupan löydät osoitteesta www.provinssi.fi/liput.

Voit maksaa Provinssi-liput kulttuuriseteleillä kaikissa Lippupisteen ja Tiketin toimipisteissä.« Edelliset 10   Seuraavat 10 »  

Provinssin kaikki lipputyypit nyt myynnissä! 

Siirry Provinssin lippukauppaan

16.9.2017
PROVINSSI ETSII HARJOITTELIJOITA KEVÄÄLLE 2018

Nyt avautuu mahtava tilaisuus liittyä osaksi Provinssi-festivaalin ydinorganisaatiota ja olla mukana toteuttamassa ensi kesän parasta festivaalia! Ha..
Lue lisää »

5.7.2017
PROVINSSIN KÄVIJÄKYSELY 2017

Missä onnistuimme ja miten voisimme parantaa Provinssin järjestelyitä? Täytä Provinssi 2017 kävijäkysely ja autat meitä tekemään ensi kesän festivaali..
Lue lisää »