26.09.2019

KORN VAHVISTAA PROVINSSIN ARTISTIKATTAUSTA

Modernin metallin suurnimenä sekä nu metal -liikkeen alullepanijana tunnettu yhdysvaltalaisbändi Korn täydentää viime viikolla julkistetun System of a Downin ohella 25.-27. kesäkuuta järjestettävän Provinssin artistikattausta.

Provinssin kolmen päivän super early bird -hintaiset liput ovat myynnissä enää muutaman päivän eli ma 30.9.2019 klo 23.59 saakka osoitteessa provinssi.fi/liput. Lippujen hinnat nousevat early bird -tasolle tiistaina 1.10.2019.

25 vuotta tinkimättömällä linjallaan operoinut Korn kaataa vaihtoehtomusiikin rajoja metallin ja rockin vimmaisella yhdistelmällä. Kaksinkertainen Grammy-voittaja julkaisi juuri 13. pitkäsoittonsa “The Nothing”, jota on ylistetty laajalti yhtyeen parhaimpana teoksena vuosiin. Sukupolvensa äänitorvena pidetty kokoonpano on jättänyt lähtemättömän vaikutuksen miljooniin kuulijoihinsa genrensä klassikoksi nousseella nimikkoalbumillaan sekä sitä seuranneilla merkkiteoksilla kuten “Follow the Leader” ja “Issues”. 

Karismaattisen solistinsa Jonathan Davisin antaumuksellisella johdolla loppuunmyydyille areenoille ympäri maailmaa esiintyvän viisikon primitiivinen live-energia piiskaa yleisön takuuvarmaan hurmokseen. Provinssin ohella Korn nähdään ensi kesänä myös Tuska-festivaaleilla.

Lisää Provinssi-uutisia on luvassa syksyn 2019 aikana.

 

17.09.2019

TÄRKEÄÄ LIPPUASIAA

Ensi kesän Provinssin lipunmyynti on käynnistynyt, ja liput ovat halvimmillaan juuri nyt. Alempana tarkempaa infoa lipuista, tulevista hintamuutoksista sekä muusta aiheeseen liittyvästä.

MITÄ EARLY BIRD -LIPUT TARKOITTAVAT?
Mitä aikaisemmin ostat Provinssi-lipun, sitä edullisempia ne ovat. Parhaillaan myynnissä olevat Super Early Bird -liput ovat halvin lippuvaihtoehto mitä nyt tai tulevaisuudessa on saatavissa.

Super Early Birdit ovat myynnissä 30.9.2019 klo 23.59 asti ja maksavat 139€ tai vip-versiona 199€. Lokakuun ensimmäisenä päivänä lippujen hinnat nousevat early bird -tasolle 3pv 149€ / 3pv VIP 219€ – ja liput kallistuvat edelleen mitä lähemmäs festivaalia tullaan.

Tänä syksynä EI OLE TULOSSA Super Early Bird -tasoa halvempia hintoja esim. Stockmannin Hullujen päivien yhteydessä tai Seinäjoen Prisman kampanjapäivässä.

MISSÄ LIPUT OVAT MYYNNISSÄ?
Suosittelemme Provinssin omaa lippukauppaa osoitteessa www.provinssi.fi/liput
Lippuja myyvät myös Lippupisteen ja Tiketin verkkokaupat ja toimipisteet ympäri Suomea.

TULEEKO HOTELLI- TAI CAMP PROVINSSI -PAKETTEJA MYYNTIIN?
Nykyisin Provinssissa myydään kaikki tuotteet erillisinä nimikkeinä. Tämä tarkoittaa sitä, että lippu ja mahdollinen majoitus myydään aina erikseen. Jos siis tiedät, että aiot tulla ensi kesänä Provinssiin, mutta yöpaikka on vielä päättämättä, suosittelemme ostamaan nyt Super Early Bird -lipun ja hankkimaan majoituksen myöhemmin. Näin säästät rahaa.

Tarjoushintaisia lippu + majoitus -yhdistelmäpaketteja ei ole tulossa myyntiin.

Camp Provinssin hinta on sama riippumatta kuinka monta yötä siellä majoitut. Camp Provinssi -lippu on aina henkilökohtainen, ei siis telttakohtainen. Tämä tarkoittaa, että jokaisen majoittujan tulee hankkia oma camp-lippu.

Hotellit ja koulumajoitukset sekä parkkiliput tulevat myyntiin myöhemmin syksyllä.

MITEN VOIN OSTAA LIPUN VAIN SYSTEM OF A DOWN -PÄIVÄLLE?
Tällä hetkellä myynnissä on ainoastaan 3pv-lippuja. 1pv- ja 2pv-liput tulevat myyntiin sitten kun enemmän ohjelmaa on selvillä. Muistutamme, että yhden päivän lippuja ei vaihdeta rannekkeisiin.

OLEN SAANUT TYÖPAIKASTANI KULTTUURISETELEITÄ. VOINKO OSTAA PROVINSSI-LIPUT NIILLÄ?
Lippupiste ja Tiketti hyväksyvät maksuvälineenä yleisimmät kulttuuri- ja virikesetelit. Lisätiedot suoraan Lippupisteestä tai Tiketistä.

MITÄ EROA ON VIP-LIPUILLA JA TAVALLISILLA PROVINSSI-LIPUILLA?
VIP-lipulla pääset Provinssin VIP-alueelle, josta löydät laadukkaat ruoka- ja juomapalvelut, vesivessoja sekä runsaasti istumapaikkoja ja hengailutilaa niin katettuna kuin ulkoilmassakin. Tarkempia tietoja VIP-alueen palveluista ja muista ominaisuuksista täydennetään Provinssin verkkosivujen VIP-osioon lähempänä tapahtumaa. VIP-lippujen ikäraja on K-18.

KUINKA PALJON LIPUT MAKSAVAT FESTIVAALIN AIKAAN?
Lippujen lopulliset hinnat selviävät loppukeväästä. Sen kuitenkin voimme jo nyt kertoa, että liput ovat 100% varmuudella nyt edullisimmillaan.

HALUAN LISÄÄ ARTISTEJA – KOSKA ON LUVASSA UUTISIA?
Seuraavia ohjelmapaljastuksia kerrotaan mahdollisesti jo hyvinkin pian, muista seurata Provinssin nettisivuja ja some-kanavia...

SIIRRY LIPPUKAUPPAAN:
www.provinssi.fi/liput

16.09.2019

SYSTEM OF A DOWN PROVINSSIN PÄÄESIINTYJÄKSI

Seinäjoen Törnävänsaarella 25.-27. kesäkuuta 2020 juhlittavan Provinssin ensimmäinen pääesiintyjäjulkistus on asemansa yhtenä maailman suosituimmista yhtyeistä vakiinnuttanut yhdysvaltalaisbändi System of a Down. Tuleva esiintyminen ensi kesän Provinssissa on parhaillaan keikkataukoa viettävän vaihtoehtometallijätin ainoa toistaiseksi julkistettu konsertti.

Tänään myyntiin tulleet Provinssin kolmen päivän liput ovat saatavissa super early bird -hinnalla syyskuun loppuun asti osoitteessa provinssi.fi/liput. Tätä edullisemmin lippuja ei tulla myymään missään.

Provinssin toivotuimpien esiintyjien listan kärjessä vuosien ajan komeillut System of a Down tunnetaan genrensä ennakkoluulottomana uudistajana. Kalifornialaisnelikko on uransa aikana julkaissut viisi moninkertaista platinaa myynyttä pitkäsoittoa, joista läpimurtoalbumin ”Toxicity” ohella paikkansa raskaan musiikin kaanonissa ovat varmistaneet erityisesti kahdesta itsenäisestä osasta koostuva ”Mesmerize”- ja ”Hypnotize”-kokonaisuus.

Yleisöt ainutlaatuisella live-energiallaan ja virtuoosimaisella taituruudellaan villitsevä System of a Down nähtiin edellisen kerran Provinssin pääesiintyjänä kesällä 2011, jolloin festivaali myytiin jo ennakkoon loppuun siivittäen Provinssin edelleenkin voimassa olevaan yleisöennätykseen.

Järjestyksessään 42. kertaa järjestettävän Provinssin seuraavista artistikiinnityksistä tiedotetaan syksyn 2019 aikana.

Siirry lippukauppaan tästä linkistä.

 

11.09.2019

PROVINSSI ETSII HARJOITTELIJOITA KEVÄÄLLE 2020

Haemme jälleen joukkoomme motivoituneita, rohkeita ja joustaviin olosuhteisiin mukautuvia supertyyppejä keväälle 2020 erilaisiin festivaalituotannon ja viestinnän tehtäviin - lue lisää alempaa!

Harjoittelu Provinssissa tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden osallistua eturivin festivaalituotantoon näköalapaikalta. Provinssin tiimiläisenä olet osa ydinorganisaatiotamme ja pääset mukaan festivaalin toteutukseen laajasti ja monipuolisesti aina suunnittelusta kehitystoimenpiteisiin huikean työporukan tukemana. Jokaisen harjoittelijan toimenkuvan painotuksia pyritään räätälöimään harjoittelijan erityisosaamista, vahvuuksia ja omia kehittymistavoitteita seuraten.

Odotamme harjoittelijoilta:

- Soveltuvaa koulutustaustaa (esim. kulttuurituotanto, matkailuala, liiketalous, graafinen suunnittelu, viestintä…)

- Reipasta, positiivista ja ryhmätyökykyistä persoonaa

- Can-do -asennetta ja paineensietokykyä

- Rakkautta tapahtumia, musiikkia ja kaikkea elämyksellistä kohtaan

- Sujuva englannin kielen kirjallinen ja suullinen osaaminen lasketaan hakijan eduksi (voi joissain tehtävissä olla myös edellytys valinnalle)

Harjoittelut ovat 2,5-6 kuukauden mittaisia, alkaen tammi-maaliskuusta heinäkuun loppuun. Ajankohtaa ja harjoittelun kestoa on mahdollista muokata harjoittelijan opintojen rakenteen mukaan. Harjoittelupaikat sijoittuvat Seinäjoelle ja harjoittelusta maksetaan korvaus.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si 29.10.2019 mennessä osoitteeseen staff@provinssi.fi. Hakiessasi graafisen suunnittelun tai videotuotannon harjoittelupaikkaa, liitä mukaan myös työnäytteitä sisältävä portfoliosi.

Täytämme harjoittelupaikkoja jo hakuaikana, joten nopeus on valttia! Mainitsethan hakemuksessasi mille osa-alueelle (alla tarkemmat tehtäväkuvaukset) ensisijaisesti toivoisit harjoittelusi sijoittuvan ja kuinka pitkän harjoittelun haluat tehdä. Voit hakea useampaan tehtävään.

 

VIESTINNÄN JA HALLINNON HARJOITTELUT

Graafinen suunnittelu & videotuotanto (2 paikkaa)

Visuaalisen markkinointiviestinnän harjoittelijat osallistuvat festivaalin graafisen suunnittelun (digi & print) sekä videotuotannon ideointiin ja toteutukseen festivaalin AD:n ohjauksessa. Toinen harjoitteluista suuntautuu enemmän graafiseen suunnitteluun ja toinen videotuotantoon. Tehtävä vaatii Adobe CC:n ohjelmistojen hyvää hallintaa. Harjoittelujen kesto 5kk.

Viestintä ja hallinto, johdon assistentti

Viestinnän ja hallinnon assistentti osallistuu monipuolisesti festivaalin tuotantoon sekä hallinnollisiin ja viestinnällisiin tehtäviin työskennellen festivaalin johdon tukena. Monipuolinen johdon assistentin tehtävä voi pitää sisällään esimerkiksi asiakasviestintää, B-2-B -myyntiä ja -viestintää, kumppanituotantojen koordinointia, organisaation sisäistä viestintää, taloushallinnon tehtäviä, nettisivujen päivitystä, markkinointia ja sosiaalisen median sisällöntuotantoa. Tehtävä edellyttää hyvää suullista ja kirjallista kielitaitoa (suomi ja englanti), organisointikykyä sekä yleisimpien toimisto-ohjelmistojen ja -työkalujen tuntemusta. Harjoittelun kesto vähintään 5kk.


TUOTANNON HARJOITTELUT

Tuotantoharjoittelijat ovat tärkeitä ja keskeisiä tekijöitä Provinssin tuotantotiimissä. Harjoittelijat osallistuvat monipuolisesti festivaalin tuotannon eri osa-alueisiin ja vaiheisiin aina suunnittelusta ja ideoinnista festivaalin aikaisiin avainrooleihin asti. Harjoittelijoiden tehtävät jakautuvat useille tuotannon osa-alueille erilaisin painotuksin:

Aluetuotanto
Aluetuotannon harjoittelija osallistuu käytännönläheisesti festivaalialueen suunnitteluun ja toteutukseen. Työtehtävät liittyvät monipuolisesti erilaisiin tuotannollisiin tehtäviin, kuten esimerkiksi hankintojen kilpailuttamiseen ja hankintaan, logistiikan koordinointiin sekä ympäristö- ja lupa-asioihin. Harjoittelun kesto 5kk.

Alueohjelma ja -taide (2 paikkaa)

Aluetaiteen ja alueohjelman tuotantoassistentit ideoivat ja toteuttavat yhdessä festivaalin taidetuottajan kanssa sitä, miltä festivaalialueella näyttää ja minkälainen alueohjelma festivaaliyleisöä viihdyttää. Monipuoliset ja luovat työtehtävät voivat pitää sisällään esimerkiksi suunnittelutyötä, sisällöntuotantoa, materiaalihankintaa, aikataulutusta ja työnjohtamista. Harjoittelujen kesto 3-5kk.

Henkilöstöhallinto

Henkilöstöhallinnon assistentti osallistuu monipuolisesti festivaalin henkilöstön hallintaan, kuten vapaaehtoisten rekrytointiin, viestintään ja yhteydenpitoon, tietojenhallintaan, kehittämistyöhön ja aikataulutukseen. Harjoittelun kesto 5kk.

Artistituotanto

Artistituotannon harjoittelija suorittaa mitä moninaisempia tehtäviä artistituotannon kentällä. Työtehtäviin kuuluu esimerkiksi kotimaisten artistien ennakkotuotannoista vastaaminen, artistimajoituksen organisointi, osallistuminen ulkomaisten artistien ennakkotuotantoihin, takahuonealueiden palvelujen järjestäminen, kilpailuttaminen ja materiaalihankinta. Harjoittelun kesto 3-5kk.

Palvelutuotanto (2 paikkaa)

Provinssi huolehtii festivaalin aikana ja sen lähiviikkoina tuhansien työntekijöiden, artistien sekä muiden sidosryhmien ylläpidosta: majoituksista ja ruokailuista. Palvelutuotannon harjoittelijat koordinoivat esimerkiksi festivaalin majoituspalveluja, leirintäalueen toimintoja, catering-tuotantoja sekä kalustusta. Harjoittelujen kesto 2,5-5kk.

01.07.2019

PROVINSSIN ASIAKASKYSELY AVATTU

Provinssin asiakaskysely on nyt avattu! Täyttämällä lomakkeen autat meitä kehittämään festivaaliamme yhä parempaan suuntaan. Osallistuneiden kesken arvotaan kaksi 3pv:n VIP-lippupakettia ensi kesän Provinssiin 25.-27.6. 2020 sekä jokainen kyselyyn vastannut palkitaan ilmaisella Soundi-lehden tutustumisnumerolla. Lippupaketit arvotaan kaikkien niiden kesken, jotka ovat täyttäneet kyselylomakkeen kokonaisuudessaan ja jättäneet yhteystietonsa. Kaikki vastaukset käsitellään luottamuksellisina, eikä niistä luovuteta tietoa ulkopuolisille. Arvonnan voittaneille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti heidän ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen. Pääset kyselyyn tästä

 

 

01.07.2019

FRIENDLY BIRD -LIPUT MYYNNISSÄ 48H

Provinssin super-edulliset Friendly Bird -liput ovat myynnissä 48 tunnin ajan ma 1.7.2019 klo 12.00 – ke 3.7.2019 klo 11.59.

Kolmen päivän Friendly Bird -lippu maksaa 120€ ja VIP-lippu 175€.

Liput ovat myynnissä osoitteessa www.provinssi.fi/liput.

 

30.06.2019

LÖYTÖTAVARAT

Hukkuiko jotain? Löytötavaroita voi tiedustella ja hakea Provinssin narikasta tänään sunnuntaina 30.6. klo 10-14.

Maanantaina 1.7. arvotavarat, kuten puhelimet, avaimet, lompakot jne toimitetaan Seinäjoen Poliisiasemalle. 

Muita tavaroita säilytetään Provinssilla tiistaihin 2.7.2019 klo 18 saakka, jonka jälkeen tavarat hävitetään tai kierrätetään. 

 

Provinssin narikka / löytötavarat puh.  0400 980 379 (löytötavarapäivystys ma ja ti klo 12-18)

Seinäjoen poliisiasema / Löytötavarat puh. 02 9541 5713 

 

EDIT: Löytötavaroiden säilytysaikaa on pidennetty Provinssilla perjantaihin 5.7.2019. Löytötavaroita voi tiedustella numerosta 0400 980 379 viestitse klo 12 alkaen, jonka jälkeen puhelinpäivystys ja nouto Rytmikorjaamolta klo 17:30-19:30.

29.06.2019

PROVINSSISSA VIERAILI KOLMEN PÄIVÄN AIKANA 73000 JUHLIJAA

 

Järjestyksessään 41. kertaa järjestetty Provinssi-festivaali on kerännyt Seinäjoen Törnävänsaarelle yhteensä 73000 juhlijaa. Avauspäivänä torstaina yleisömäärä oli 19000, perjantaina ennätyksellinen 28000 ja tänään lauantaina 26000. Perjantaipäivän tulos on historiallisen korkea, sillä koskaan aikaisemmin ei Provinssissa ole perjantaina vieraillut yhtä montaa asiakasta.

Festivaali jatkuu tänään lauantaina aamuyöhön asti, ja illan ohjelmassa on vielä mm. JVG:n, Papa Roachin, Yelawolfin, Chisun ja Ruusujen esiintymiset. Lippuja on edelleen saatavissa festivaalialueen portilta.

Ensi kesänä Provinssi järjestetään tuttuun tapaan kolmena päivänä torstaista lauantaihin 25.-27.6.2020. Provinssi 2020 Friendly Bird -liput tulevat myyntiin maanantaina 1.7.2019 klo 12.00 hintaan 120 euroa. Lippuja on vain rajoitettu erä ja ne ovat myynnissä 48 tunnin ajan.

29.06.2019

SAAPUMINEN LASTEN KANSSA

Provinssi-lipun hankkineet aikuiset voivat saapua festivaalin päätöspäivänä lauantaina 29.6.2019 tapahtumaan myös lastenrattaiden tai -vaunujen kanssa. Lastenrattailla tai -vaunuilla voi liikkua alueella lauantaina porttien avaamisesta klo 13 aina klo 18 asti. 

Yhden päivän lauantailiput ostaneet huoltajat/valvojat saavat väliaikaisen 1pv-rannekkeen, jonka avulla he voivat viedä lapsen tai rattaat esimerkiksi hoitopaikkaan ja palata myöhemmin illalla takaisin alueelle jatkamaan juhlintaa ilman jälkikasvua. Pyydä ranneke poistuessasi alueelta samasta paikasta missä lippusi alunperin luettiin alueelle sisään eli 1 päivän lipuntarkastuksesta. Saat rannekkeen poistumiskaistan järjestyksenvalvojalta / festivaalin työntekijältä.

Alle 7-vuotiaat lapset pääsevät ilmaiseksi ja 7-12-vuotiaille on myynnissä edullisempia lastenlippuja.

Muistutamme, että lastenvaunuille tai -rattaille ei ole säilytyspaikkaa alueella tai niitä ei voi viedä narikkaan.

Tervetuloa koko perheen voimin Provinssiin!

28.06.2019

KAIKKIEN AIKOJEN PROVINSSI-PERJANTAI

Voimme iloisina kertoa, että tänään perjantaina 28.6.2019 Provinssissa on ollut suurempi yleisö kuin koskaan festivaalin perjantaipäivien historiassa. Teitä on tänään yli 28000, joten JÄTTIMÄINEN KIITOS koko festivaaliorganisaatiomme puolesta.
 
”Festivaalin alusviikko on ollut Provinssille ennennäkemättömän menestyksekäs. Jokaisena arkipäivänä on rikottu myyntiennätyksiä ja kävijämääräarvioita kirjoitettu uusiksi. Edessämme on vielä upea päätöspäivä, joka tulee jatkamaan siitä mihin Provinssin historian paras perjantai jäi”, Provinssin festivaalijohtaja Sami Rumpunen iloitsee.
 
Huomiselle lauantaille on vielä saatavissa lippuja osoitteesta www.provinssi.fi/liput sekä myös portilta.
« Edelliset 10