Rekry: Fullsteam hakee kumppanuuspäällikköä

image-814

Edit 5.6.2023 – Rekry on päättynyt!

 

Suomen mukavin musiikkiyhtiö Fullsteam Agency hakee kumppanuuspäällikköä vastaamaan kokonaisvaltaisesti kaupallisista yhteistyökumppanuuksista yhtiön festivaaleilla, konserteissa ja muissa tapahtumissa.

Fullsteam Agency järjestää mm. Provinssi-, Sideways– ja Knotfest-festivaaleja ja on vuosittain mukana toteuttamassa kaikkiaan noin 1000-1500 tapahtumaa: tuomme maahan suuren määrän kansainvälisiä artisteja, edustamme yli sataa kotimaista artistia tai yhtyettä sekä järjestämme tapahtumia klubikokoluokasta Suomen suurimpiin konserttitapahtumiin. Työskentelemme tasapuolisesti niinvaihtoehtomusiikin marginaalinimien ja nousevien kykyjen kuin maailman tunnetuimpien supertähtien kanssa. Olemme osa kansainvälistä FKP Scorpio-konsernia ja teemme tiivistä yhteistyötä 10 Euroopan maassa sijaitsevien toimistojemme kanssa.

Olemme tiivis, eteenpäin katsova ja laadullisesti kunnianhimoinen työyhteisö, jota yhdistää avoimen vuorovaikutuksen lisäksi aito halu tukea ja kannustaa kollegoita onnistumaan. Meillä on myös tilaa kehittyä ja kasvaa ammatillisesti.

Lue lisää tapahtumistamme ja edustamistamme artisteista: https://www.fullsteam.fi/

Lue lisää kumppanuuspäällikön työnkuvasta alempaa. Hakuohjeet löytyvät ilmoituksen lopusta.

 

KUMPPANUUSPÄÄLLIKKÖ (PARTNERSHIP MANAGER)

Haemme henkilöä vastaamaan kokonaisvaltaisesti Fullsteam Agencyn kaupallisista kumppanuuksista.

Yhteistyökumppanuudet ovat merkittävä osa tapahtumaliiketoimintaa, ja vastaavasti tapahtumat mahdollistavat kumppaneille ainutlaatuisen tavan kohdata ihmisiä. Kumppanuusfilosofiamme perustuu aidolle lisäarvon tuottamiselle niin kumppanille, tapahtumakävijälle kuin tapahtumallekin. Haluamme, että festivaalimme ovat kumppaneille preferoituja tapahtumia sekä tuloksellisuuden vuoksi että myös siksi, että kanssamme asiointi on sujuvaa ja mukavaa. Teemme yhteistyötä monipuolisesti sekä suomalaisten että kansainvälisten huippubrändien kanssa. Viime vuosina tapahtumiemme kumppaneina ovat olleet mm. Brooklyn Brewery, Carlings, CGI, Fazer, Hartwall, Lumo, Paulig, Samsung, Sinebrychoff, Subway ja Viking Line.

Kumppanuuspäällikkö vastaat itsenäisesti järjestämiemme tapahtumien – ensisijaisesti festivaalien – kaupallisten yhteistyökumppanuuksien suunnittelusta, neuvottelemisesta sekä jalkauttamisesta. Toimit tiiviissä yhteistyössä tapahtumien tuotantotiimin sekä yrityksen johdon kanssa, osallistut uusien konseptien kehittämiseen ja tunnistat proaktiivisesti kullekin tapahtumalle parhaiten soveltuvia mahdollisia kumppaneita. Toimit myös kumppanuuksien osalta linkkinä kansainväliseen organisaatioomme.

Suhtaudut työhösi analyyttisesti, tunnet tapahtumamarkkinoinnin vaikuttavuuden mittarit sekä osaat katsoa markkinoinnin mahdollisuuksien ja tarpeiden kirjoa myös kumppanin silmin. Esiinnyt luontevasti ja vakuuttavasti kaikissa tilanteissa, etkä pelkää avata keskusteluja päättävissä asemissa olevien henkilöiden kanssa. Sinulla on kyky sekä käynnistää että viedä myyntineuvottelut sopimusvaiheeseen ja näyttöjä tulosta tavoitteellisista tehtävistä. Uskot aidosti tapahtumien voimaan markkinoinnin välineenä ja osaat esitellä viestisi sekä suullisesti että visuaalisesti houkuttelevasti.

Aiempi kokemus kaupallisten kumppanuuksien ja tapahtumien parista sekä soveltuvat verkostot ovat etu, mutta eivät välttämättömiä tehtävässä onnistumiselle.

 

HAKUPROSESSI

Jokaisella hakijalla on tasa-arvoiset mahdollisuudet tulla valituksi riippumatta taustamuuttujista. Meillä jokainen saa olla oma itsensä, ja tyhteisössämme sekä tapahtumissamme noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita (https://www.ykliitto.fi/turvallinen-tila).

Rekrytoinnin ensimmäinen vaihe toteutetaan anonyymisti niin, että hakijan tunnistetiedot peitetään ennen hakemuksen esittämistä rekrytointitiimille. Hakemuksia käsittelevä henkilö ei osallistu rekrytoinnin ensimmäiseen vaiheeseen. Anonymiteetti päättyy, kun seuraavaan vaiheeseen kutsuttavat henkilöt on päätetty.

Rekrytointiprosessi on jatkuva, ja päätös seuraavaan vaiheeseen kutsuttavista henkilöistä henkilöstä tehdään sitä mukaa kun hakemuksia on käsitelty.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, CV ja palkkatoive sähköpostitse otsikolla PARTNERSHIP MANAGER osoitteeseen [email protected].

Mikäli sinulla on tarkentavaa kysyttävää tehtävään liittyen, voit olla yhteydessä Johannes Kinnuseen joko sähköpostitse tai puhelimitse 041 533 6211.