Free Bird

Provinssi Free Bird Avoin päivälippu

PROVINSSI FREE BIRD JA FREE BIRD VIP – AVOIN PÄIVÄLIPPU

 

Provinssiin on nyt myynnissä rajoitettu erä avoimia 1 päivän lippuja: Free Bird (avoin 1 päivän lippu) ja Free Bird VIP K-18 (avoin 1 päivän VIP-lippu). Ostamalla Free Bird -lipun, varmistat jo nyt itsellesi pääsyn Provinssiin yhtenä päivänä, mutta voit päättää haluamasi päivän vasta myöhemmin, kun artistien päiväjako on julkaistu. Huomioithan siis, että Free Bird -lippu sellaisenaan ei kelpaa sisäänpääsylippuna vaan lippu tulee päivittää varsinaiseen päivälippuun toukokuun loppuun mennessä. 

 

Free Bird -liput ovat myynnissä Provinssin lippukaupassa osoitteessa www.provinssi.fi/liput sekä Lippu.fin verkkokaupassa ja myyntipisteillä. Free Bird -lippuja ei voi ostaa tai noutaa R-kioskeilta.

 

Näin Free Bird -lippu toimii:

 

 1. Mene osoitteeseen www.provinssi.fi/liput ja osta Free Bird tai Free Bird VIP K-18 -lippu.
 2. Keväämmällä tutustu julkaistuun päiväkohtaiseen ohjelmaan ja päätä minä päivänä haluat osallistua Provinssiin. Free Bird – lipun päivittäminen on mahdollista siitä hetkestä lähtien, kun artistien päiväkohtaiset esiintymispäivät on julkistettu ja päiväkohtaiset liput myynnissä. Päivityspyyntö tulee tehdä 31.5.2024 mennessä.
 3. Päivitä Free Bird -lippusi varsinaiseen päivälippuun Lippu.fin asiakaspalvelun kautta seuraavasti:
 4. Mene osoitteeseen www.lippu.fi/campaign/yhteydenottolomake
 5. Täytä asiakastietosi ja valitse yhteydenoton syyksi ”Ostaminen ja maksaminen” ja aiheeksi ”Muu ostaminen ja maksaminen”
  1. Täytä seuraavalle sivulle tapahtuman nimi -kohtaan ”Provinssi 2024”. Muista täyttää kenttä ”Lipun viivakoodinumero”. Löydät lipun viivakoodin pitkän numerosarjan lipustasi. Voit myös liittää lippusi liitteeksi.
  2. Kirjoita lisätietoja-kenttään tieto minkä lipun haluat päivittää ja mihin lippuun haluat päivittää. Esimerkiksi ”Haluan päivittää Free Bird -lippuni 1 päivän torstai lipuksi”.
  3. Free Bird -lipun päivittämisestä päivälipuksi ei veloiteta sinulta mitään.
  4. Lippu.fi toimittaa sinulle uuden lipun sähköpostitse. Uusi lippu toimitetaan sinulle osoitteesta [email protected]. Muistathan tarkistaa myös roskapostikansiosi. Lippu toimitetaan sinulle viimeistään 3 viikkoa päivityspyynnön tekemisen jälkeen.

 

Muista lähettää päivityspyyntö Lippu.fin lomakkeen kautta viimeiseen päivityspäivään 31.5.2024 mennessä.

Free Bird -lipun päivityspyynnön voi tehdä vain alkuperäinen lipun ostaja.

Huomioithan, että lipun voit päivittää vain yhden kerran. Et voi siis esim. ensin päivittää lippua torstaille ja myöhemmin vaihtaa sitä perjantaille.

 

Free Bird -lippu lahjaksi?

Haluatko ostaa Free Bird -lipun lahjaksi? Se onnistuu, kunhan huomioit, että ainoastaan sinä alkuperäisenä lipunostajana voit tehdä Lippu.fille päivityspyynnön. Sovithan siis keväällä lahjansaajan kanssa, että mille päivälle hän haluaa lipun ja teet sen jälkeen päivityspyynnön Lippu.fille. Muista välittää uusi varsinainen päivälippu lahjansaajalle.