PROVINSSIN ALUEOHJELMA

Alueohjelma
Kuva: Provinssi / Pasi Ahola

Provinssin ohjelma ulottuu myös esiintymislavojen ulkopuolelle, joten aika ei festivaalilla varmasti käy pitkäksi. Ohjelmaa tullaan näkemään ja kuulemaan myös ensi kesänä ympäri festivaalialuetta sekä Camp Provinssissa. Katso alueohjelman aikataulut tästä! ››

Camp Provinssin ohjelman löydät täältä!

 

PROVINSSIN ALUEOHJELMA ON NYT VALMIS JA JULKAISTU!

Alueohjelma luo tunnelmaa niin koko festivaalialueelle kuin Camp Provinssiinkin - koe, osallistu, näy ja innostu!

Provinssin alueohjelma on nyt julkistettu ja ohjelmaa on tänä vuonna ennätysmäärä! Elämyksiä tarjoillaan heti sisääntullessa Sideshow Stagella, uudenkarheassa bailumekassa Jytäladossa, utuisen mystisessä Jees Boxissa sekä Camp Provinssissa.

Festivaalialueelta löytyy viime vuosien tapaan suositut polkuveneet ja benjihyppy. Camp Provinssin legendaarinen touhuteltta ja sen monipuolinen ohjelma viihdyttää jälleen leirinnässä majoittujia. Rantasauna hemmottelee leiriytyjiä aamun ekoista auringonsäteistä yömyöhään ja sen kupeessa on mahdollisuus rentoutua aamujoogan parissa tai yrittää pysyä pystyssä sup-laudalla. 

Polkuveneet
Kuva: Provinssi / Mikko Koskenkorva

Sideshow Stage

Heti sisäänkäynniltä löytyvä Sideshow Stage tarjoaa hienon kattauksen burleskia, sirkusta, stand upia, tanssia, akrobatiaa ja performanssitaidetta. Nappaa kaveri mukaan ja nauti viihdyttävän poikkitaiteellisesta tarjonnasta!

Esitysten lisäksi pääset itse osallistumaan ohjelmaan! Löydä festariposeerauksesi Vogue Workshopista tai tutustu tankotanssiin Pole and Power -esityksen jälkeen.

Basso Nosteen kautta Provinssissa nähdään nuori performanssitaiteilija KEliel, jonka viisituntinen performanssi alkaa Sideshow Stagelta. Kaikkien Festari -hankkeen kautta lavan valtaavat hervoton Stand Up -duo Sokko & Mamu ja lukuisten eri yhtyeiden kanssa kymmeniä vuosia keikkailut trubaduuri Jukka Törmä.

Sirkus
Kuva: Provinssi / Petteri Hentilä 

Jees Box

Lungi Jees Box on chillauksen keidas keskellä hektistä festarointia. Tämän mystisen kontin uumenissa pääset nauttimaan mm. hieronnasta, ennustuksista, konttibingosta, mentalismista sekä taikurin ja eri musiikkiryhmien esityksistä. Erittäin jees!

Osa Jees Boxin ohjelmasta tapahtuu sen edessä, mm. jo perinteiseksi muodostunut Flamman tulishow ihastuttaa iltamyöhään.

Jees
Kuva: Provinssi / Viljami Väisänen

Jytälato

Tämän vuoden kuumin uutuus on ehdottomasti Carnival Islandilta löytyvä Jytälato! Löydä oma suosikkisi Jytäladon eeppisestä kattauksesta: luvassa on mm. wanhat kunnon latotanssit, elektrobingoa, MM19-Mörködisko, juustoisia hitaita sekä joka päivä tanssittavat The Prodigy -bileet. Löydä lempparisi ja anna tanssijalan polkea ladon lattiaa vasten!

Jytäladon on rakentanut Seinäjoen SEDUn aikuisopiskelijat osana opintojaan.

Benji
Kuva: Provinssi / Pasi Ahola

Taideohjelma

Viime kesänä hurjan suosion saavuttanut taideohjelma on täällä taas!
Festarialueella on mahdollista tehdä oma Provinssi-pinssi, jättää terkut Jees Boxin seinään, taltioida festarikaveri CD-levyn kanteen tai voittaa huikeita palkintoja Taidebongauksesta.

Taideohjelmaa täydentää tänä vuonna myös Tolkkupajan KUU-tio, joka saa värinsä festarivieraiden toimesta. Tolkkupaja on nuorien osallisuutta, koulutusta ja työelämää tukea Seinäjoen kaupungin nuorisopalveluiden nuoriakehittämishanke.

Taideohjelma
Kuva: Provinssi / Elina Kankaisto

..Lisäksi festarialueella

Festarialueelta löytyy myös bissejoogaa, Provinssin pinssipaja, Tolkkupajan värityskuutio sekä jo viime vuonna juhlijoita ilostuttanut Festarinaamat-teos, Slackline-näytökset, ledvalovanneshow Moving Decos sekä soittokunnat ja Samba Tropical.

Myös yhteistyökumppanimme tuovat Provinssiin ohjelmaa: tsekkaa pääkentällä keikkojen välissä tanssittava Subwayn Silent Disco, EDin lastenlauluista suomirockiin kattava karaoke sekä Fazerin ympäri aluetta kiertelevät elävät suklaapatukat, joilta löytyy apu karkkihampaan kolotukseen.

Tutustu alueohjelman esiintyjiin täällä: www.provinssi.fi/

Mahdolliset lisäykset ja muutokset ovat mahdollisia. 

Sideshow Stage aikataulu

Jytälato aikataulu

Jeesbox aikataulu

Festarialue aikataulu

Festarialue aikataulu