ALUE- JA OHEISOHJELMA

Alueohjelma
Kuva: Provinssi / Markku Katajamäki

Provinssissa et tule kokemaan tylsää hetkeä, sillä lukuisat oheisohjelmat värittävät niin festivaalialuetta kuin Camp Provinssin maisemaakin. Pidä silmäsi ja korvasi auki, sillä saatat kohdata kierteleviä taikureita ja sirkustemppuilijoita, päätyä ihailemaan festivaalimaisemaa maailmanpyörän korkeuksista ja kuulla korvia hivelevää musisointia paikallisilta DJ:ltä ja bändeiltä.

 

FESTIVAALIALUEEN OHEISOHJELMA

Carnival Island on festivaalialueen keskellä sijaitseva ruokakojuilla, esityksillä ja oheisohjelmalla kuorrutettu saari, jossa voi kokea nimensä mukaisesti karnevaalitunnelmaa. Paikalla voit nähdä esimerkiksi Lintsin Sirkuksen ja Circus Ruskan taidokkaita akrobaattiesityksiä ja kierteleviä soittokuntia. ED BOOMBOXin alakerta toimii baarina, jonka lavalla esiintyy lukuisia loistokkaita dj-artisteja.

Festarialueen länsipuolella, Soundi Stagen ja Woodland Stagen välimaastossa sijaitsee maaginen aluetaiteilija Landys Roimolan suunnittelema labyrintti-installaatio. Labyrintissa kävijä voi sukeltaa sisään erilaisiin maailmoihin ja osana labyrinttiä on myös legendaarinen Black Box -rahtikontti. Rahtikontissa järjestetään toinen toistaan ratkiriemukkaan sekopäisempiä teemadiskoja sekä erilaisia esityksiä. Boksin reivit kannattaa jokaisen festarikävijän käydä kokemassa, sillä tätä ei voi sanoin kuvata!

Lue tarkemmat kuvaukset festivaalialueen kattauksesta täältä!

 

CAMP PROVINSSIN OHEISOHJELMA

Festivaalin jokaisena päivänä klo 13-15 järjestetään Atria Grill & Chill -bileet leirintäalueella sijaitsevan massiivisen pallogrilli-installaation luona. Atria jakaa sadalle ensimmäiselle suolaista purtavaa suoraan grillistä ja paikalla järjestetään hulvatonta ohjelmaa laidasta laitaan. Grill & Chill -alueelle tulee myös leirinnän majoittujien vapaaseen käyttöön pallogrillejä omien eväiden grillaamista varten.

Camp Provinssissa pääset myös osallistumaan erilaisiin aktiviteetteihin ja tekemistä löytyy liikunnasta erilaisiin skaboihin! Aalto Beer Pong järjestää turnauksia, joissa kilpaillaan leirintäalueen mestaruudesta beer pongin merkeissä. Aloittelijoillekin sopivassa aamujoogassa ravistellaan unihiekat silmistä ja virkistäydytään uuden päivän koitoksiin. Lapsenmieliset pääsevät hulluttelemaan pomppulinnaan. Jos deittailu kiinnostaa, ilmottaudu mukaan leirinnässä järjestettävään Speed datingiin

Erilaiset artistit ja bändit pistävät parastaan Camp Provinssin Touhuteltassa ja alueella. Kahden miehen improyhtye Katriinamies, garagerock duo Ursus Factory ja sensaatiomainen nykypäivän trubaduuriyhtye Kalevauva.fi ovat muutamia mainintoja alueohjelman kovasta kattauksesta. Elektronisesta musiikista vastaavat muun muassa DJ Stifla ja Menkkaklubi

Lue tarkemmat kuvaukset Camp Provinssin oheisohjelmasta täältä!

 

HEIMOSKABA

Tänä vuonna ensimmäistä kertaa Camp Provinssin leirintäalueella käydään kisa leirinnän eri alueen joukkueiden kesken. Leirintäalue on jakautunut Metsäpöllöihin ja Rantakettuihin, joiden on kisattava toisiaan vastaan suorittamalla erilaisia tehtäviä. Heimoskaba-kisa jatkuu koko festivaalin ajan ja voittajan kunniaksi järjestetään voittobileet Camp Provinssin Touhuteltassa! Yllätyksiä ja lisäpalkintoja on vielä luvassa ja tehtävistä kerrotaan lisää lähempänä festivaaleja!

Lisää heimoskabasta täältä!

Provinssin kaikki lipputyypit nyt myynnissä! 

Siirry Provinssin lippukauppaan

16.9.2017
PROVINSSI ETSII HARJOITTELIJOITA KEVÄÄLLE 2018

Nyt avautuu mahtava tilaisuus liittyä osaksi Provinssi-festivaalin ydinorganisaatiota ja olla mukana toteuttamassa ensi kesän parasta festivaalia! Ha..
Lue lisää »

5.7.2017
PROVINSSIN KÄVIJÄKYSELY 2017

Missä onnistuimme ja miten voisimme parantaa Provinssin järjestelyitä? Täytä Provinssi 2017 kävijäkysely ja autat meitä tekemään ensi kesän festivaali..
Lue lisää »