Provinssi ja Eepee pääyhteistyökumppaneiksi

image-12331

Provinssi ja Eepee pääyhteistyökumppaneiksi

Provinssi ja Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa eli Eepee ovat solmineet pääyhteistyökumppanuuden vuodelle 2024. Perinteikäs yhteistyö nostetaan pääyhteistyö-tasolle nyt ensimmäistä kertaa, ja tämä tulee näkymään myös Provinssi-kävijöiden elämässä. Kesäkuun viimeisenä viikonloppuna Seinäjoen Törnävänsaarella juhlittava Provinssi kerää kymmenettuhannet juhlijat Ihmisten Juhlaan, ja ensi kesää tähdittävät monet kotimaiset ja kansainväliset huippunimet.

Kumppanuus ilahduttaa Provinssi-väkeä niin ennakkoon kuin tapahtuman aikana. Törnävänsaarella saa nauttia kesäpäivistä ja keikoista Tilipäivä Loungessa – seuraa siis uutisointia, niin tiedät minne suunnata!

”Haluamme tarjota asiakasomistajillemme etuja ja elämyksiä. Provinssi on alueemme suurimpia tapahtumia ja kiinnostaa laajasti kaiken ikäisiä asiakkaitamme. Meille tulee Provinssiin myös oma Tilipäivä Lounge, josta kerromme myöhemmin lisää”, Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan asiakkuusjohtaja Tuula Rajala iloitsee.

Liput edullisemmin S-Etukortilla

Provinssin lipunhintojen korotus astui voimaan 2.4., mutta yhteistyökumppanuuden myötä tarjolla on ilouutisia – kolmen päivän liput saa edelleen asiakasomistajahintaan 3PV 219 € / 3 PV VIP 319 € Seinäjoen Prismasta 14.4.2024 saakka S-Etukorttia näyttämällä. Vihree liikkuu!

Provinssi ja Eepee pääyhteistyökumppaneiksi. Kuvassa ihmiset kävelevät kesäisellä tiellä, Provinssin ja Eepeen logot.