Suojele ikimetsää Provinssin Ympäristölipulla!

Petri Tikkala
Petri Tikkala

Provinssi tarjoaa Seinäjoen Törnävänsaaren luonnonkauniissa ympäristössä aidon ja alkuperäisen festivaalielämyksen, ja yli 40 vuotta järjestetyn festivaalin ydinarvoihin kuuluu ekologisuus ja kestävä kehitys.

Festivaalin järjestäminen ei ole ekoteko, mutta Provinssi on tietoinen ympäristövaikutuksistaan ja pyrkii vähentämään niitä aktiivisesti ja vuosien mittaan toimenpiteetkin kehittyvät ja muuttuvat. Provinssi ja Luonnonperintösäätiö perustivat kesäkuussa 2023 kampanjan, jolla etsitään Provinssin nimissä rauhoitettavaa omaa suojelualuetta. Ensisijaisesti metsää etsitään Etelä-Pohjanmaalta.

Festivaalikävijät voivat osallistua kampanjaan lippukauppojen yhteydessä ostamalla Ympäristölipun, jonka tuotot tilitetään Provinssimetsälle. Jos olet kerennyt jo lipun nappaamaan, mutta Provinssimetsä tuntuu tärkeältä, keräykseen voi osallistua myös Luonnonperintösäätiön nettisivuilla ympäri vuoden.

Haluaisitko suojella oman metsäsi tai onko sinulla tiedossa jokin sopiva luonnonalue, joka sopisi Provinssimetsäksi? Ota yhteyttä Luonnonperintösäätiöön!